fbpx
pronadi i iznajmi haljinu

Pronađi i unajmi haljinu

Svoju idealnu haljinu za nadolazeći događaj pronađi u kategoriji unajmi haljinu. Na tebi je samo da odabereš haljinu, veličinu i datum. Odabranu haljinu prije isporuke detaljno pregledavamo, slikamo te šaljemo na tvoju adresu kako bi mogla uživati u njoj.

nosi haljinu

Nosi haljinu

Kada zaprimiš paket od strane dostavne službe molimo pažljivo postupaj s njim. Paket se sastoji od plastične vrećice u kojoj je kartonska kutija s odabranom haljinom kao i kratkim uputama. Nakon toga je na tebi samo da se opustiš i uživaš u svojem danu.

vrati haljinu besplatno

Vrati haljinu besplatno

Sada kada si se zabavila i zabljesnula u haljini molimo te da haljinu vratiš prema kratkim uputama koje si dobila u paketu.

Odgovaramo na Vaša često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

haljina.hr je prvo hrvatsko online odredište za iznajmljivanje luksuznih haljina.

haljina.hr Vam omogućuje pristup luksuznim hrvatskim i međunarodnim dizajnerskim kolekcijama po djeliću maloprodajne cijene.

Proces najma haljine smo se potrudili učiniti što jednostavnijim. Izaberi haljinu koju želiš od nas unajmiti i istu ti dostavljamo na datum koji si ti odabrala. Haljinu možeš zadržati četiri dana. Prvi dan haljina stiže na tvoju kućnu adresu, drugi i treći dan haljinu nosiš a nakon nošenja, četvrti dan haljinu vraćaš u istoj ambalaži u kojoj si ju zaprimila.

Na stranici , nakon što odaberete haljinu i njezinu veličinu ,možete birati prvi dan najma haljine.

Klikom na opciju Prvi dan ,otvara se kalendar na kojem su bijelom bojom označeni dani u kojima je haljinu moguće unajmiti , a sivom bojom su označeni dani kada je haljina nedostupna.

Haljina koju unajmljuješ je već korištena ali je kemijski tretirana i pregledana prije slanja na tvoju adresu.

Molimo pročitati više na u Općim uvjetima poslovanja na linku niže

Haljina na tvoju adresu dolazi kemijski čista te će se kemijski tretirati nakon povrata.

Haljina dolazi na dan koji si odabrala prilikom narudžbe do 20:00 sati

Haljine možeš zadržati maksimalno 4 dana. Od toga je prvi dan, dan dostave, drugi i treći dan ju možeš nositi, a četvrti dan nam moraš vratiti haljinu natrag. Slobodno nam se javite u inbox ako imate specifičnu situaciju ili izoliraniju lokaciju za dostavu te ćemo se potruditi da Vam uvijek izađemo u susret.

Ispod fotografije svake haljine možeš pronaći tablicu s mjerama koja će ti olakšati odabir savršene haljine.

Također , nakon svake narudžbe bit ćete kontaktirani s naše strane da još jednom zajedno prođemo kroz narudžbu i provjerimo detalje.

Haljine su dostupne online te trenutno ne postoji opcija isprobavanja.

Ako ti haljina koju si naručila od nas ne odgovara veličinom/došla je kriva/oštećena moraš nam se javiti u roku od 24 sata od kad si primila haljinu a poželjno što prije.

U slučajevima zamjene ili povrata proizvoda nakon dogovora s Vama na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište.

Nakon što haljinu zaprimimo u povrat tada je moguće napraviti povrat sredstava ili zamjenu.

Trenutno je moguće plaćanje samo virmanskom uplatom. U planu nam je omogućiti plaćanje prilikom pouzeća kao i plaćanje karticama prilikom preuzimanja.

Haljina stiže točno na odabrani datum isporuke koji je označen prilikom kreiranja narudžbe.

Haljina se vraća u ambalaži u kojoj je i zaprimljena. Sve naše vrećice imaju dodatnu traku na sebi koja služi za povrat. Zajedno s haljinom u kutiji dolaze i kratke upute. Na Vama je samo da nakon nošenja haljinu i upute vratite u kutiju te zajedno stavite u vrećicu. Za ostalo smo se mi pobrinuli.

Ukoliko haljina nije dostavljena na odabrani datum ,molimo da nas kontaktirate do 20 h prvog dana odabranog termina.

Haljina će biti ekspresno dostavljena tijekom idućeg dana te ostvaruješ popust u iznosu 25%  na iduću kupnju ili pravo na refundaciju 20% uplaćenog iznosa.

haljina.hr pokriva troškove dostave.

Haljina mora biti vraćena u original ambalaži (kutija i vrećica). U slučaju povrata haljine bez popratne ambalaže nadoplaćuje se dodatnih 100,00 kn za kutiju/ 10,00 kn za plastičnu vrećicu/ 5,00 kn za upute.

haljina.hr trenutno ne omogućava osobno preuzimanje te se sve haljine šalju na adresu odabranu prilikom kreiranje narudžbe.

Haljine se šalju na Vašu adresu internom dostavom haljina.hr ili dostavnom službom DPD.

Više o dostavnoj službi na linku Dobro došli u DPD Hrvatska! » DPD

Ako niste na adresi prilikom isporuke pošiljke, molimo da nas kontaktirate na broj 099/222 44 99 ili na mail adresu info@haljina.hr

Minimalno 4 znaka
×

Kontaktirajte nas putem WhatsAppa

× Pitajte nas!